Позивамо вас да присуствујете Конференцију о медијацији у области финансијских услуга, која ће бити одржана у петак, 2. новембра у просторијама Народне Банке Србије, (Немањина 17, Београд, сала Амфитеатар) са почетком у 9 часова.

Поред помоћника министара правде Јелене Деретић и вицегувернера Народне банке Србије Жељка Јовића, на конференцији ће учествовати и еминентни медијатори из САД, који ће учесницима представити своја искуства у развоју медијације у релевантним областима, као и конкретне, корисне технике медијације које су успешно коришћене у комплексним предметима.

Представници стручне јавности, банака и друштава за осигурање, судије, медијатори и адвокати на конференцији ће имати прилику да дискутују о начинима на који се медијација може развити у области финансијских услуга у Републици Србији.

Конференцију о медијацији организују Министарство правде и Народна банка Србије у оквиру заједничке иницијативе за покретање стратешког приступа унапређењу примене медијације у Републици Србији.